ŞİMŞEK, ZENGİN’E YAPILAN HAKARETİ KINADI

ŞİMŞEK, ZENGİN’E YAPILAN HAKARETİ KINADI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Tokat Milletvekili Avukat Özlem Zengin’e sosyal medya üzerinden yapılan hakareti kınadı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, sosyal medya hesabından Tokat Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Avukat Özlem Zengin’e yapılan hakareti sert bir şekilde kınadı.

NE OLMUŞTU

Avukat ve Hukukçu Mert Yaşar, sosyal medya üzerinden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e çok ağır hakaret içeren iğrenç bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya üzerinde Fetö'cü yapılanmayla ilgili görüşlerini bildiren Özlem Yılmaz'ı hedef alan hukukçu ve avukat Mert Yaşar, ilkel bir İngiliz geleneğini ima ederek haysiyetsiz paylaşımda bulundu.

MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN KINADI

Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek sosyal medya hesabı üzerinden yapılan hakareti kınayarak; “Tokat Milletvekilimiz, Grup Başkan Vekilimiz Sayın Avukat Özlem Zengin hanımefendiye yönelik yapılan ahlaksız ve seviyesiz saldırıları kınıyorum. Yalan, iftira ve karalama siyaseti ile şimdiye kadar kimse başarılı olmamış ve olmayacaktır” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”