TAYLAN, GECEYİ DEĞERLENDİRDİ

TAYLAN, GECEYİ DEĞERLENDİRDİ

Yemek sonrası tertiplenen gece ile ilgili aday adaylarının düşüncelerini aldığımız Hemşerilerimizin farklı düşünceleri ve seçim ile ilgili güzel önerileri olduğunu gördük. Kendisi ile konuştuğumuz aday adayımız Mehmet Emin Taylan sorularımıza karşılık olu

Muş AK Parti il başkanlığınca Muş Şeker Fabrikası Misafirhanesinde AK Parti Milletvekili  aday adayları için düzenlenen yemeğe beklenenden fazla rağbet oldu. Yemek sonrası tertiplenen gece ile ilgili aday adaylarının düşüncelerini aldığımız Hemşerilerimizin farklı düşünceleri ve seçim ile ilgili güzel önerileri olduğunu gördük. Kendisi ile konuştuğumuz aday adayımız Mehmet Emin Taylan sorularımıza karşılık olumlu mesajları ile dikkat çekti.


Aday Adaylarının büyük bir kısmı katılırken il dışından davete katılan aday adayları oldu.


Yemek İl Başkanı ve 4 adayın konuşmalarıyla ve Kürtçe bir şarkı ile dostane bir ortamda tamamlandı. Yemek sonrası tertiplenen gece ile ilgili aday adaylarının düşüncelerini aldığımız Hemşerilerimizin farklı düşünceleri ve seçim ile ilgili güzel önerileri olduğunu gördük. Kendisi ile konuştuğumuz aday adayımız Mehmet Emin Taylan sorularımıza karşılık olumlu mesajları ile dikkat çekti.


Gazetemiz Yazı işleri Müdürü Sinan Balkaya ile Ak Parti aday adaylarının katıldığı geceyi değerlendiren Ak Parti Muş Milletvekili aday adayı Mehmet Emin Taylan geceye ilişkin kendisine yöneltilen soruları şöyle yanıtladı.


SORU: Bu toplantıyla ilgili değerlendirmelerinizi alabilirmiyim?


Yemek bir bahane oldu amaç bir araya gelmek birlikteliği pekiştirmek tüm Muş halkına tek vücut olduğumuzu göstermekti. oturma düzeninde önceliğin davetlilere verilmesi İl ve İlçe teşkilat mensuplarının sonradan oturtulması Muş nezaketinin bir göstergesi oldu.


SORU: Konuşmaları nasıl değerlendirdiniz?


Öncelikle İl Başkanının akabinde 4 adayın konuşmalarına baktığımızda Sayın Faruk ve Emin beyler için herhangi bir yorum yapmama gerek yok çünkü muşlu hemşerilerimiz bu    iki arkadaşı yakından tanıyorlar. Fakat Sayın Muzaffer bey konuşmalarında dürüstlük ve samimiyetin nihayetini gördük, farklı bir kişilik olduğunu açık sözlülüğü ile dolandırmadan aile ortamında olduğunu tevazusu ile hepimize gösterdi. Melik beye gelince siyasetteki tecrübesizliği ve yaşının gençolması dikkate alındığında 50 yıllık siyasetçileri kıskandırırcasına  iyi bir hitabetle beden dilini kullanabilen bir kardeşimizdir.


SORU: Sizce bu davette ne gibi eksiklikler vardı neler yapılabilirdi?


TAYLAN: En büyük eksiklik davetin tüm süreçlerinin tek taraflı olmasıydı. Aslında hiçbirşey tek taraflı olmamalı dikkat ettiyseniz aday adayları davet edildi ama konuşanlar İl başkanı ve 4 aday arkadaşımız oldu eğer seçim çalışmalarınıza aday adaylarını çekmek istiyorsanız onları dinlemelisiniz ne yazık ki söz hakkı verilmedi ve dolayısıyla fikirleri ve önerileri alınmadı. Orada toplanan insanların çok güzel fikir ve önerileri ile birlikte dostluğu,kardeşliği, birlikteliği pekiştirecek teşvik edecek öneriler ve fikirler olabilirdi. En büyük eksiklik buydu.


SORU: Afedersiniz ama 60 kişiye söz verilmiş olsaydı sabahlara kadar sürerdi sizce mantıklı olurmuydu?


TAYLAN: Haklısınız tüm davetlilerin konuşması gerekmiyordu davetliler adına en az bir kişiyi konuşturup fikirleri alınabilirdi.


SORU: Şimdiye kadar olan çalışmalarla bundan sonraki çalışmalar ile ilgili görüşmeleriniz?


TAYLAN: Özellikle aday adaylarını seçim çalışmalarına planlı bir şekilde şimdiye kadar dahil edilmedikleri gibi görntü gösteriyor ki bundan sonrada keyfiyete bırakıldı Bizim Anlayışımıza Göre İstenmez Verilir.” Ama bu davet sonunda ortaya çıkan bir şey yok.


SORU:Ne demek istediniz?


TAYLAN: Açıkça şunu söyleyeyim beklerdim ki bölgesel çalışmalarda o bölgenin aday adayları çağırılsın ve daha önceden çalışma planları çıkarılmış olsun yapılacak olan çalışmada o bölgeden olan aday adayı adaylarla birlikte halka gitsinler küskün dargın ve kırgın olmadıklarını kendi çevrelerine göstermiş olsunlar.


 SORU: Eklemek istediğiniz bir şey varmı?


TAYLAN: Temennim bu seçimlerin sonunda Muş ili başta olmak üzere bölgemiz ve yurdumuza mutluluk huzur kardeşlik gelir. Başlatılan güzel hareketlerin tamamlanarak halkın beklentilerine cevap verilir. Muş tan da 4 Aday arkadaşımızın kazanarak Mecliste bu güzelliklere ortak olmalarını yürekten isterim. Teşekkür ederim.





BESİCİLERİN ZORLU KIŞ MESAİSİ SÜRÜYOR

İLÇEDEKİ METRUK YAPILARIN YIKIMI BAŞLADI

Milletvekili Aday Adayları Kısmen Belli Oldu

ASYA, BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

BABA “AMACIM, MUŞ’A VE MUŞLUYA HİZMET”

DEMİR ÇELİK’DEN 2 SORU ÖNERGESİ

TUHAD DER’DEN CEZAEVİ AÇIKLAMASI