Teklif Çağrısı İlanı

Teklif Çağrısı İlanı

2022 YILI EMEK YOĞUN SEKTÖRLER İÇİN FİNANSMAN DESTEĞİ PROGRAMI

Referans No: TRB2/22/FD1

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, yürütmekte olduğu “2022 Yılı Emek Yoğun Sektörler İçin Finansman Desteği Programı” kapsamında uygun proje başvurularının kendisine sunulması amacıyla ilana çıkmış bulunmaktadır.

Söz konusu program hakkında detaylı bilgi, Başvuru Rehberi ve eklerinin tamamı www.daka.org.tr internet sitesinden temin edilebilir.

Başvuruların son tarihi 01/11/2022 ve saati 23.59’dur. Başvurular Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılacak olup bu tarihten sonra başvuru yapılamayacaktır.

Emek Yoğun Sektörler İçin Finansman Desteği Programı çerçevesinde finanse edilecek projelerin sunulması, seçilmesi ve uygulanması ile ilgili kurallar Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği ile Destek Yönetimi Kılavuzu hükümlerine uygun olarak açıklanmaktadır. Başvuru sahipleri başvuruda bulundukları andan itibaren bu yönetmelik hükümlerini ve bu rehberde yer alan bütün hususları kabul etmiş sayılırlar. DAKA, bu destek programını zorunlu hallerde Yönetim Kurulunun onayını almak şartıyla Ajans tarafından desteklenecek proje listesi ilan edilmeden önce iptal edebilir. Bu durumda Ajanstan herhangi bir hak ve tazminat talebinde bulunulamaz.

İlanen duyurulur.

Adres              : Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı

  Şerefiye Mah. Cumhuriyet Cad. 943. Sokak No:1 65140 İpekyolu / Van

Telefon           : (0432) 485 10 15

Faks                : (0432) 215 65 54

İnternet sitesi  : www.daka.org.tr




LABORATUVAR HİZMETİ ALINACAKTIR

MUŞ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜKLERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

BİNA İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR

SERA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR

T.C. MUŞ 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

3 KÖYDE 6 ADET GÖLGELİK YAPIMI

ARITMA TESİS İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR