TKDK BAŞKANI ADAK MUŞ’A GELDİ

TKDK BAŞKANI ADAK MUŞ’A GELDİ

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Muhammed Adak bir çeşit temaslarda bulunmak üzere Muş’a geldi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Dr. Muhammed Adak ve beraberindeki heyet ilk olarak Muş Belediye Başkanı Feyat Asya’yı makamında ziyarettiler. Adak ve beraberindeki heyeti Belediye Başkanı Feyat Asya ve Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı karşıladı. Sohbet havasında geçen ziyarette yatırımlar ve projeler hakkında istişareler yapıldı. Başkan Asya, Adak ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğraf çekimi sonlandırıldı.

Başkan Asya’nın ziyaretinden sonra TKDK Muş İl Koordinatörü Mehmet Emin Turan ile birlikte il koordinatörlüğüne geçildi. TKDK Muş İl Koordinatörü Mehmet Emin Turan’ın eşliğinde İl Koordinatörlüğünü ziyaret eden TKDK Başkanı Dr. Muhammed Adak ve Proje Hizmetleri Genel Koordinatörü Salih Arıkan’ı Birim Amirleri ve personeller karşıladı. Koordinatörlük makamında Ödeme Talep İşlemleri Birim Amiri Serdar Bingöl tarafından yapılan sunumun ardından kurum personelleriyle toplantı gerçekleştirildi.

Personellerle bir araya gelen Kurum Başkanı Adak, IPARD II döneminde Muş İl Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Adak, 2021 yılında fonların sürdürülebilir yatırımlara aktarılması hususunda çalışmaların büyük bir gayretle devam ettirilmesinin önemine de dikkat çekti. İl Koordinatörü Mehmet Emin Turan da ziyaret dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getirerek kurum faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Toplantının ardından IPARD II Faydalanıcılarından Bayram Teski'ye ait Hasköy ilçesindeki konaklama tesisini ziyaret eden Kurum Başkanı Adak ve Genel Koordinatör Arıkan, Van ili ziyaretleri dolayısıyla kentten ayrıldı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”