ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÇORBA İKRAMI

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÇORBA İKRAMI

Türk Kızılay Muş Kadın Kolları Başkanlığı, Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) kampüsünde öğrencilere sıcak çorba ikramında bulundu.

Muş’ta çeşitli faaliyetlerde bulunan Türk Kızılay Kadın Kolları Başkanlığı, bu defa üniversite öğrencilerinin yüreğini ısıttı. Muş Alparslan Üniversitesi kampüsünde mobil araçla stant kuran Kızılay Kadın Kolları ekibi, burada sıcak çorba dağıtımında bulundu. Üniversite öğrencileriyle gönül köprüsü kuran Kızılay Kadın ekibi, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Kız öğrencileri Kızılay Kadın Kolları Başkanlığına davet eden Kızılay Muş Kadın Kolları Başkanı Nursel Işık, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini söyledi. Üniversite öğrencilerine final haftası nedeniyle moral ve motivasyonlarını yükseltmek istediklerini ifade eden Başkan Işık, “Türk Kızılay Muş Kadın Kolları Başkanı olarak ben ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım Muş Alparslan Üniversitesi öğrencilerimize final haftası olması münasebeti ile sınav yoğunluğu ve stresinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla sevgi ve şefkatimize temsilen sıcak çorbamızdan ikram ettik. Etkinliğimizde yardımlarından ötürü Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Cengiz Koç Bey'e, Afet Yönetim Bölge Sorumlumuz Sayın Baran Akar'a, Gençlik Kollarımıza, Üniversite Gönüllülerimize teşekkür ederiz” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”