VALİLİK SINAVIN DETAYLARINI AÇIKLADI

VALİLİK SINAVIN DETAYLARINI AÇIKLADI

Muş Valiliği, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavının detayları ile ilgili duyuru yaparak adayların sınav anında götürmeleri gerekenleri açıkladı

14 Kasım 2021 tarihinde Ankara’da yapılacak Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavının detayları belli oldu. Muş Valiliği adayların başvurusu ve sınava girişi ile ilgili bilgiler verdi. Adaylardan sınav anında istenen belgeleri açıklayan Muş Valiliği, sınav giriş yerlerinin kontrol edilmesi uyarı yaptı.

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, adayların sınav giriş yerlerini 13 Kasım tarihine kadar kontrol etmesi uyarısı yapılarak; “2021 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavına katılmaya hak kazanan adayların, 20-27 Ekim 2021 tarihleri arasında sınav ücretini yatırdıktan sonra https://www.meb.gov.tr internet adresinden sınav e-başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 14 Kasım 2021 Pazar günü saat 10:00'da Ankara'da gerçekleştirilecek olan ve 2021 yılı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına katılacak adayların, fotoğraflı sınav giriş belgesini ve üzerinde T.C. kimlik numarası yer alan geçerli kimlik belgelerinden birisini (Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı, sürücü belgesi, geçerlik süresi devam eden pasaport)  yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Fotoğraflı sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Adaylar fotoğraflı sınav giriş belgesini 08/11/2021 tarihinde https://www.meb.gov.tr internet adresinden temin edebileceklerdir. Ayrıca, herhangi bir aksaklık yaşanmaması için adayların sınav giriş yerlerini 13/11/2021 tarihinde https://www.meb.gov.tr adresinden son bir kez kontrol etmeleri yerinde olacaktır. Sınav giriş yerlerinde değişiklik olması halinde,  ilgili adayların MEB İletişim Merkezi “MEBİM 147” ve  0 (312) 413 32 47 - 48 telefon numaraları aracılığıyla MEB ile iletişime geçmeleri gerekmektedir” ifadeleri kullanıldı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”