VEDAŞ KENTTEKİ KABİNLERİ ONARIYOR

VEDAŞ KENTTEKİ KABİNLERİ ONARIYOR

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü, bakım ve onraım çalışmaları kapsamında kent genelinde tahrip edilen kabinlerin bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü, bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde merkez ve kırsal bölgelerde bulunan kabinlerin tadilatını gerçekleştiriyor. Enerji kalitesini artırmak, elektrik şebekesini modernize etmek ve enerji altyapısını güçlendirmek için yatırım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren VEDAŞ ekipleri, bu sefer de üçüncü şahıslarca tahrip edilen kabinlerin tadilatını gerçekleştiriyor.

VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar, binaları boyayarak güzel bir görüne kavuşturduklarını belirterek; “Merkez ve kırsal bölgelerde bulunan beton köşk ve bina tipi kesici ölçü kabinlerimizin tadilatlarını gerçekleştiriyoruz. Özellikle bu binalarımızın üzerine sprey boyayla yazılan yazılar ve çizilen resimler çirkin bir görüntü oluşturuyordu. Yine bu binalarımızın üzerinde bulunan uyarıcı levhalarımıza da maalesef üçüncü şahıslarca zarar verildiğini görmekteyiz. Tadilatlarımız çerçevesinde binalarımızı boyayarak tertemiz hale getirdik, uyarıcı levhalarımızın da montajını gerçekleştirdik. Bu kabinlerimizin kış şartlarından etkilenmemesi için çatı ve kapı izolasyonlarını gerçekleştirdik. Kabinlerimize yetkililer dışında girilmesi oldukça tehlikeli olduğu için yine bu binalarımızın kapı kilitlerinin kontrollerini gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızla hem kabinlerimizin bakım ve onarımını tamamladık hem de kabinlerimizin dış cephesine yazılan ya da çizilen çirkin görüntüleri ortadan kaldırdık. Kamunun ortak faydası için inşa edilen kabinlere yeniden zarar verilmemesi ve eski çirkin görüntülerin yeniden oluşmaması için gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ediyoruz” ifadelerinde bulundu.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”