VEDAŞ’TAN ÖĞRECİLERİN EĞİTİMİNE DESTEK

VEDAŞ’TAN ÖĞRECİLERİN EĞİTİMİNE DESTEK

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü, bakım onarım çalışmaları kapsamında okul çevrelerinde gerçekleştirdiği aydınlatma çalışmaları ile öğrencilerin eğitimine destek verdi.

Vangölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) Muş İl Müdürlüğü, il genelinde çalışmalarına devam ediyor. Sokak ve caddelerin aydınlatılması ve havai hatların yer altına alınması çalışmaları ile modern bir görünüme kavuşan caddelerin yanı sıra okul çevreleri de ışıl ışıl oluyor. VEDAŞ ekipleri bazı noktalarda okul bahçesinden geçen havai hatları deplase ederek yer altına alıyor.

Okul çevrelerinde yapılan çalışmalardan dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, VEDAŞ İl Müdürü Suat Coşar’ı makamında ziyaret etti. Müdürü Kıvanç’a Enerji Yöneticisi Hayrettin Yalçıner de eşlik etti. sohbet havasında geçen ziyarette yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Müdür Kıvanç, okul çevrelerinde yapılan aydınlatma çalışmalarından dolayı VEDAŞ İl Müdürü Suat Coşar’a teşekkür etti. 

Ziyarete ilişkin açıklama yapan VEDAŞ İl Müdürü Suat Coşar, çalışmalar hakkında bilgiler vererek; “Öğrencilerin son ders zili çaldıktan sonra evlerine rahat ve güvenle ulaşabilmesi için aydınlatma çalışmaları büyük önem veriyoruz. 2022 yılı yatırım programımızda okul ve yurt güzergahlarının aydınlatılmasına ağırlık vererek yeni aydınlatma tesisleri inşa ettik, mevcut tesislerin de bakım ve onarımlarını gerçekleştirdik. İl ve ilçe merkezlerinde olduğu gibi aynı hassasiyeti köy okullarımız için de gösterdik. Bu güzergahlardaki birçok noktada havai hatlarımızı da yer altına aldık. Bu çalışmalarımız sonrasında velilerimizden ve öğrencilerimizden çok olumlu geri dönüşler almıştık. Bu kapsamda bizleri ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Enver Kıvanç’a ve Muş Enerji Yöneticisi Sayın Hayrettin Yalçıner’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

“OKULLARIMIZIN ÇEVRELERİ IŞIL IŞIL VE DAHA GÜVENLİ OLDU”

İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç ise, çalışmalarla okul çevrelerini aydınlandığını kaydederek; “Kurumlar arası işbirliği kapsamında VEDAŞ İl Müdürlüğümüzün okullarımızın çevrelerinde yaptığı aydınlatma çalışmalarından dolayı bir araya geldik. Öğrencilerimizin eğitimi ile ilgili yapmış olduğumuz çalışmaların yanı sıra okula geliş ve gidişlerine de büyük önem veriyoruz. İlimizde havaların erken kararması ve kış şartlarının kendine has zorlukları nedeniyle öğrencilerimizin evlerine rahatça ulaşabilmesi için okul güzergahlarının ve çevresinin aydınlatılması bizim için çok önemli bir konuydu. VEDAŞ İl Müdürlüğümüz öğrencilerimiz için yapmış olduğu çalışmaları ile okullarımızın çevreleri ışıl ışıl ve daha güvenli oldu. Yapılan aydınlatma çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca VEDAŞ yöneticilerine konuya gösterdikleri hassasiyet için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kurumlarımızla el ele vererek geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha iyi yetişmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu. 




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”