YAVUZ: “BİZ BİR DAVANIN NEFERLERİYİZ”

YAVUZ: “BİZ BİR DAVANIN NEFERLERİYİZ”

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz 7. Olağan İl Kongresi için Muş’a geldi. Yavuz kongrede yaptığı konuşmada bir davanın neferleri olduklarını söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanlığı 7. Olağan İl Kongresi için Muş’a gelen Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz konuşma yaptı.

Genel Başkan Yardımcısı Yavuz yaptığı konuşmada; “Biz bir davanın neferleriyiz, eğer biz diğer partiler gibi sıradan bir parti hüviyetinde bir organizasyon olsaydın Türkiye’nin üzerine kurulan bu tuzakları boşa çıkartamazdık. Başımızda Recep Tayyip Erdoğan olduğu için zincirleri bir bir kırdık tuzakları bir bir boşa çıkardık. Onun için diyoruz ki biz bir dava hareketiyiz” dedi.

“SİZE NE KADAR HİZMETKÂRLIK YAPSAK AZDIR”

Yavuz konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklerine vurgu yaparak; “Böyle kutlu bir davanın lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında kenetlenerek ve elinizden geldiği kadar güç vererek ya da ondan yük alarak yolumuza devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz destek için size ne kadar teşekkür etsek azdır. Size ne kadar hizmetkârlık yapsak azdır.

Bu kutlu davanın tek lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız başkaları gibi davranmıyor. Mesela birileri Avrupa ne der, batı ne der diyor, öyle olsa ne olur, böyle olsa ne olur diyor siyasetini ve gidişatını ona göre belirliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Allah ne der diyor, Millet ne der diyor ve Allah’ın rızası söz konusuysa, milletin rızası söz konusuysa ölümü göze alıyor önümüzde istikbale doğru yürüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bize en büyük mirası nedir. Biliyor musunuz? Bu ülkeye kazandırdığı en önemli şey öz güvendir. Öğrenilmiş çaresizliği yerle bir etmesidir. Artık Sayın Cumhurbaşkanımızla şimdi ve ondan sonra bu toprağın insanları daha öz güveli olacak öğrenilmiş çaresizlik içinde sıkışıp kalmayacak” şeklinde konuştu.

“2003 YILINDA SİİRT SEÇİMİYLE İŞ DÜZELDİ”

Yavuz, konuşmasını şöyle sürdürdü; “O kadar çok prangalar kırıldı ki, o kadar çok tuzak boşa çıkartıldı ki bu ülkede, 2002 seçimlere gidilirken Sayın Cumhurbaşkanımıza konulan en büyük engellerden tuzaklardan birisi değimiydi. 2003 yılında Siirt seçimiyle iş düzeldi. Kapatma davasının bir adım öncesinde bir başörtüsü süreci yaşandı. Şubat 2008 Milliyetçi Hareket Partisiyle birlikte adeta cumhur ittifakının temellerini atarcasına sırt sırta verdik bir anayasa değişikliğine gittik. Anayasa değişikliği yapıldı, sadece başörtülü kızlarımız üniversite okuyacaklardı. Ondan önce başörtülü kızlarımız kampüse giremiyordu. Anayasa değişikliği yapıldı ama anayasa mahkemesi tarafından iptal edildi. O günkü anayasa değişikliğinin iptal edilmesi anayasaya aykırı yapıldı. Türkiye de Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde başörtüsü üniversitelerde de, okullarda da, kamuda da serbest, başı açık kardeşimiz nerelere gelebiliyorsa başörtülü kardeşlerimizde aynı yerlere gelebilir. Biz böyle bir liderden bahsediyoruz” ifadelerini kullandı.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”