YENTÜR: “MUTFAĞI DOLU BİR İDAREYİZ”

YENTÜR: “MUTFAĞI DOLU BİR İDAREYİZ”

Muş İl Özel İdare Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, sezon boyunca yapılan hizmetleri anlatarak, 2020-2021 karla mücadele çalışmaları hazırlıklarının tamamlandığını belirterek mutfağı dolu bir idare olduklarını söyledi.

Muş il Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, 2020 yılı yatırım programında yapılan hizmetleri değerlendirdi. Mevsim şartlarına göre çalışmalarının devam edeceğini belirten Yentür, kış sezonunda karla mücadele ekiplerinin ve araçlarının hazır olarak beklediğini söyledi.

Stabilize, sıcak asfalt, yeni yol ve diğer alanlarda yapılan yatırımları açıklayan Genel Sekreter Yentür, halka hizmet Hakka hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini belirtti. Muş İl Özel İdaresi Genel Sekteri Şeyhmus Yentür, ayrıca Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz’ün talimatıyla Whatsapp üzerinde sağlık, güvenlik, AFAD ve diğer hizmet alanlarında koordinasyonun sağlandığının altını çizdi.

Yentür,  Muş İl Özel İdaresi 2020 Yılı Faaliyetleri hakkında yapmış olduğu açıklamada İse; “2020 yılı yatırım programı kapsamında birim müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, 124 kilometre 1. Kat asfalt, 60 kilometre 2. Kat asfalt, 184 kilometre sathi kaplama yol, 7 kilometre sıcak karışım asfalt olan Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) yol, 125 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi, 260 kilometre stabilize kaplama yol, 2 adet köprü, 47 adet yerinde menfez yapımı, 7 bin 762 metre büz ve korige boru döşemesi, 150 kilometre yol bakım onarım çalışması ve 11.5 kilometre yeni yol yaptık. Mevsim şartları el verdikçe çalışmalarımızı yürüteceğiz.”

“KARLA MÜCADELE HAZIRLIKLARIMIZ YAPILDI”

Yentür kış aylarında yürütecekleri karla mücadele çalışmaları için hazırlıklarının yapıldığını belirterek; “Malumunuz önümüzdeki süreçte kış ayları bizi bekliyor. İl Özel İdaresi olarak karla mücadele çalışmalarımızı ekipler halinde yürüteceğiz. Yaklaşık 90 personel 24 saat esasına göre çalışacak. Karla mücadele ekiplerinin haricinde 4x4 arazi tipli araçlarımızla lojistik destek veren ekipler olacak. 2020-2021 kış aylarında yürütülecek karla mücadele çalışmaları için gerekli tüm hazırlıklar yapılmış olup, karla mücadele çalışmalarının etkin ve verimli yürütülmesi adına 43 adet idaremize ait ve 19 adet kiralık olmak üzere toplam 62 iş makinası ve yaklaşık 90 işçi personel karla mücadele çalışmalarında görev alacaktır. İl Özel İdaresi, şehir merkezlerinde Muş Belediye Başkanlığı, karayolu ağına giren yollarda ise Karayolları Bölge Müdürlüğü olarak bölgelere ayrılacak. Her kurumun görev yeri ve işbirliği yapılması ve bu olaylardan haberdar olabilmek için de ortak whatsapp grubu üzerinden irtibat sağlanacak. Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla görev yapıyoruz. Bu hizmetlerin kamu kaynaklarının araç ekipman yakıt ve diğer hizmetlerin yerine getirilmesinde bize desteklerini sunan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, Milletvekilimize, Valimize ve İl Genel Meclisimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Mutfağı dolu olan bir idareyiz inşallah kazasız belasız bir kış sezonunu atlatacağız” dedi.




ASYA: “BELEDİYEMİZE ÖNEMLİ BİR KAYNAK KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

ALTUNKUM’DAN SINAV KAYGISI ÖNERİLERİ

AKÇİÇEK, BALKAN VE AVRUPA ŞAMPİYONALARINA HAZIRLANIYOR

HAYVANCILIK İÇİN SİLAJLIK SOYA PROJESİ ELE ALNDI

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON VE KARİYER SEMİNERİ

MALAZGİRT’TE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

POLAT: “ÜNİVERSİTEMİZİN BAŞARILARINA BAŞARI KATMASI, YARINLARIMIZ İÇİN UMUT VAAT ETMEKTEDİR”