Yurtçim İhracat Rakamlarını Yükseltti

Yurtçim İhracat Rakamlarını Yükseltti

Yurtçim Muş Çimento Fabrikası, yurtdışına yapmış olduğu önemli seviyedeki ihracatla, Muş ihracat rakamlarını yukarı çekti.

Yurtçim Muş Çimento Fabrikası, yurtdışına yapmış olduğu önemli seviyedeki ihracatla, Muş ihracat rakamlarını yukarı çekti.


 

Yurtçim, yaptığı ihracatla, Muş ihracat rakamlarını yükseltti. Muş'un en büyük iki sanayi kuruluşundan biri olan Yurtçim, kaliteli üretimiyle, inşaat sektöründe tercih ediliyor.  Her geçen gün gelişen, kendisini yenileyen Yurtçim,  ihracat rakamlarında geri sıralarda olan Muş rakamlarını, yukarı seviyelere çekmeyi başardı. Vali Erdoğan Bektaş, Yurtçim'in Muş için çok önemli olduğunu, Yurtçim'in Muş'ta kök salması gerektiğini vurgulayarak, Yurtçim'in Muş'a önemli bir hizmet verdiğini ifade etti. Vali Bektaş: Muş'un bir büyük şansı, Yurt Çimento gurubunun Muş'a yaptığı hizmettir. Bu ölçülemez. Bütün Muş halkının bu guruba destek vermesi lazım. Bu gurup TİGEM için bir proje hazırladı. Bu projenin Muş koyunculuğuna büyük katkısı olacak. Ben Yurt Çimento Ado gurubunun, Muş'un lokomotifi olacağını görüyorum. Muşluların bu gurubu kucaklamasını istiyorum” dedi. Her geçen gün gelişen ve gelecek için çok şey vaat eden Yurtçim, önümüzdeki yıllarda çalışma alanını daha da genişleterek, bölgenin yükselen devi olma yolunda umut veriyor. Çeşitli illere ve yurt dışına ihracat yapan Yurtçim'in, önümüzdeki yıllarda yurt dışına yapacağı ihracatla, ülke ve Muş'a 15-20 milyon dolar katkı sağlayacağı tahmin ediliyor.


mehmet
28.04.2011 00:00:00
geçen yaz muş a geldiğimde çimento fabrikasını gördüm doğada o güzelim yere koymuşlar çok üzüldüm çünkü havaya saldıkları toz ordaki yaşamı tehdit ediyordu birşeyler yaparken lütfen geleceğimiz olan o güzel doğayada zarar vermeden yapalım nasıl para kazanmak için bir çok harcama yapıyor isek aynı şekildede doğaya zarar vermemek içinde harcama yapmalıyız yoksa doğa sonunda intikamını biz insanlarda mutlaka alır lütfen duyarlı olalım

Baki Turan
3.04.2013 00:00:00
Bu gelişmeler güzel ama, Yurt çim Muş kaynaklarını kullanarak kazanmasını biliyor da Muş Alparslan Üniversitesi Bünyesinde Madencilik Fakültesi, yada Ziraat Fakültesi açılımında öncülük ve katılımlarını niye göstermiyor. Ya da Çevreye verdiği zararı bilmeyen yok öyle ise Valiliğin belirleyeceği bir alana Çok güzel bir orman oluşturabilir. Haksız mıyım ?..


ÇELİK, “DANIŞTAY KARARI İLE DURDURULMUŞTUR”

“TÜTÜN DAİRE BAŞKANLIĞI KURULSUN”

Tütün Üreticisi Vergi İndiriminde Diretiyor

Girişimcilik Kursları Devam Ediyor

Girişimcilik Kurslarına Başvurular Yarın Sona Eriyor

Yurtçim İhracat Rakamlarını Yükseltti

Ekonomide Van ın Önündeyiz