Tarih: 18.05.2011 00:00

Zihni Sayan: Sonuna Kadar MHP nin Arkasındayım

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş Milletvekili 2. sıra adayı Zihni Sayan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş Milletvekili 1. sıra adayı Gıyasettin Yıldırım'a, sonuna kadar destek vereceğini açıkladı.


 


Bıdri (Bedirhan) Aşireti'nden, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş Milletvekili 2. sıra adayı Zihni Sayan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş Milletvekili 1. sıra adayı Bıdri (Bedirhan) Aşireti'nden Gıyasettin Yıldırım'ın yanında ve destekçisi olduğunu açıkladı. Zihni Sayan gazetemize verdiği demeçte: Hepimiz bir bayrak altında, kardeşçe birlik ve beraberlik içindeyiz. Bıdri (Bedirhan) Aşireti mensubu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş Milletvekili 1. sıra adayı Gıyasettin Yıldırım'a sonuna kadar destek vereceğim. Çalışmalarda bulunmak üzere, bugün veya yarın Muş'ta olacağım. Dümenin başına geçmeye geliyorum. Sonuna kadar MHP'nin arkasındayım. Gıyasettin Yıldırım'ı vekil olarak Meclis'e göndermek için var gücümle çalışmaya geliyorum. Allah'ın izniyle de Gıyasettin Yıldırım vekil olarak Meclis'e gidecek” dedi.


 


YILDIRIM: GÜCÜMÜZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muş Milletvekili 1. sıra adayı Gıyasettin Yıldırım, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, güçlerinin her geçen gün arttığını, her geçen gün yeni desteklerin geldiğini belirtti. Yıldırım: Gücümüz her geçen gün biraz daha artıyor. Halkın bize olan güveni ve desteği açıkça ortada. Allah'ın izniyle Muş'tan ilk defa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili çıkaracak. Güçlü isimlerden Zihni Sayan da bize sonuna kadar destek vereceğini belirtti. Bu da bizleri çok mutlu etti. Sayan'la gücümüze güç katıldı” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —